OUR STORES

VISIT OUR NEW
STORE IN NEW YORK

294 Bay Meadows Ave.
Bay Shore, NY 11706

Information om os

Kontakt os for eventuelle spørgsmål

På måltids-kassen.dk kan du sammenligne Danmarks måske bedste måltidskasser og finde den perfekte løsning til at lette din stressende hverdag. Vi ved, hvor tidskrævende og besværligt det kan være at planlægge og handle ind til madlavning, og vi ønsker at give dig mere tid og overskud til dine fritidsinteresser eller hvad du ønsker at bruge mere tid på.

Vores mission er at samle udbyderne af måltidskasser i Danmark og give dig et bredt udvalg af produkter og ydelser at vælge imellem. Vi håndplukker nøje de bedste måltidskasser på markedet, så du kan nemt og bekvemt sammenligne priser og indhold, og finde den måltidskasse, som passer helt perfekt til dine behov. Der kan være måltidskasser som ikke er på vores liste. Du skal også vide at vi kan få en lille kommission hvis du bestiller en kasse hos en af de viste leverandører.

Uanset om du vil have mere tid til at dyrke dine interesser eller ønsker at slappe af derhjemme, så vil vi gerne hjælpe dig. Hos os tror vi på, at måltidskasser kan gøre en stor forskel i din hverdag, og vi ønsker at gøre det nemt for dig at finde den rette løsning til at lette din hverdag.

plastik-i-havet.dk